.
.
.
Eibergen in Foto's

.
..
We schrijven 21 januari 2007 en we hebben de afgelopen week formidabele stormen beleefd. Vijfduizend treinreizigers gestrand, totale verkeerschaos, snelwegen gesloten en het dringend advies van het Nationale Crisis Centrum om niet naar buiten te gaan.  Intussen is de wind weer gaan liggen. Om daarna weer te gaan waaien... zo blijf je aan de gang. Buiten doet het grauw aan. Maar gelukkig: ik had nog een paar foto's waarop de zon zich vrolijk uitleeft.
Zoals deze, de Borculoseweg gezien vanuit de Grotestraat. Eens had je hier de spoorlijn naar de KTV, nu hebben we een fietspad. En nog een bordje.
.
.
.
.
.
Zeg maar eens dat de zon zich hier niet enthousiast uitleeft! Vanuit de Vogelenzangstraat richtte ik mijn lens de richting
van het Industrieterrein De Kiefte op, drukte op het knopje en toen werd het dit.
.
.
.

.
Avondzon is ook zon. Deze foto werd gemaakt vanaf de Groenloseweg.
.
.

.
Gisteren, zaterdag, had ik deze pagina, afgezien van bovenstaande laatste twee foto's, af. Ik ging ervan uit dat het grauw zou blijven in de natuur. Maar nee... de zon zorgde tussen de wind-  regen- en hagelbuien door voor verrassende lichteffecten. Links een met mos begroeid  paaltje aan de Nieuwstraat, rechts niets minder dan een dubbele regenboog op de Nieuwe Maat. Extraatjes-van-de-week. Opgenomen 21 januari 2007.
.
 Naar de volgende pagina

 Naar de vorige pagina

 Naar het keuzemenu